Особливості реалізації програми Еразмус+ - Нагі, Сабольч; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді сформовано механізми реалізації програми: кредитна мобільність: короткострокове навчання студентів за кордоном з академічним визнанням; спільні магістерські програми (Erasmus Mundus); проєкти співпраці (КА2): розробка інноваційних освітніх курсів, підручників, методик; Жан Моне: підтримка викладання європейської інтеграції; мережі університетів та інституцій: наприклад, Alliances for Innovation.
Keywords: еразмус+; технології; університети; навчання; студенти; терміни; фінансування; ефект; кредитна мобільність; цифрові форми мобільності