Кричковська, Лідія ВасилівнаБлизнюк, Ольга МиколаївнаМасалітіна, Наталія ЮріївнаДубоносов, Володимир Леонідович2023-12-042023-12-042023Застосування антиоксидантів для захисту мікробіологічного каротину в харчових жирах та виробах [Електронний ресурс] / Л. В. Кричковська, О. М. Близнюк, Н. Ю. Масалітіна, В. Л. Дубоносов // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 128 - 131.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71484ukздорове харчуванняхарчові продуктижириЗастосування антиоксидантів для захисту мікробіологічного каротину в харчових жирах та виробахArticle