Безпека праці в професійній діяльності. Частина 2 - Янчик, Олександр Григорович; Райко, Валентина Федорівна; Петренко, Юрій Антонович; Пастухов, Микола Вільович; Корнійчук, Андрій Миколайович; Ільїнська, Ольга Ігорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Наведено практичні заняття за програмою дисципліни "Безпека праці в професійній діяльності" з тем організації цивільного захисту та основні заходи забезпечення безпечних умов праці на підприємствах, в організаціях, установах.
Keywords: долікарська допомога; розрахунок штучного освітлення; кваліфікаційна характеристика професій; сучасні засоби ураження; пожежна небезпека; планування евакуаційних заходів