Оцінка готовності підприємства до комерційних бізнес-процесів - Перерва, Олександр Петрович; Погорєлов, Сергій Миколайович; Дюжев, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Запропоновано до практичного використання перелік ключових факторів готовності промислового підприємства до сприйняття комерційної діяльності з короткою економічною характеристикою кожног. Ці фактори згруповані за напрямами, що дозволяє цілісно оцінити комерційну спроможність підприємства
Keywords: фактори готовності; ефективність; продукція; розвиток; промислові підприємства