Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Основи наукових досліджень" - Єршова, Наталя Юріївна (My University, 2021)
Метою цього видання є забезпечення студентів, що навчаються за спеціальністю 071 "Облік і оподаткування", усіма основними навчально-методичними матеріалами, необхідними для практичної роботи за курсом "Основи наукових досліджень". У методичних вказівках наведено контрольні питання, завдання та вправи, розв'язання яких допоможе студентам досконально вивчити основні теми курсу.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; науково-дослідна робота; наукове дослідження; методологія; інформаційне забезпечення