Соціальна відповідальність - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Опорний конспект включає основні питання, пов'язані з теорією соціальної відповідальності, з точки зору застосування принципів соціального управління на різних рівнях. Навчальна дисципліна є однією з основних нормативних у блоці гуманітарної та соціально-економічної підготовки, які викладаються магістрам на п'ятому курсі. Вона призначена для формування у студентів теоретичних знань про соціальну відповідальність, соціальні системи, організаційні рівні соціальної відповідальності, типи, структури та закономірності функціонування корпоративної соціальної відповідальності. Дисципліна містить два блоки змістовних модулів: теоретичні засади соціальної відповідальності, регулювання та управління формуванням концепції соціальної відповідальності.
Keywords: соціальна відповідальність; соціальне партнерство; управління персоналом; соціальні програми