Методичні вказівки до виконання та оформлення курсового проекту з дисципліни "Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків" - Ларка, Людмила Сергіївна; Ларка, Андрій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2012)
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Обґрунтування господарських рішень та оцінювання ризиків". Містить вказівки до формулювання альтернатив господарських рішень, проведення логіко-змістовного моделювання факторів, що впливають на прийняття господарських рішень.
Keywords: господарські рішення; альтернатива рішення; платіжна матриця; ризики промислових підприємств; оцінювання ризиків