Інтернет-реклама як правовий засіб просування на ринок туристичного продукту - Масалаб, Олексій; Ткачова, Надія Петрівна (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що інтернет-реклама в туризмі повинна дотримуватися ряду правових норм і вимог, оскільки це важлива галузь, яка може впливати на споживачів і їх рішення щодо подорожей. Правові засади інтернет-реклами в туризмі визначаються різними законодавчими актами та правилами, що регулюють діяльність туристичних компаній і рекламних агентств в онлайн середовищі. Дотримання цих правил є важливим для забезпечення етичної та правомірної практики в сфері реклами. Проведене нами дослідження дозволило виявити і обґрунтувати основні аспекти правових засад інтернет-реклами в туризмі, на які ми рекомендуємо обов’язково звертати увагу при просування туристичного продукту на цільовий ринок
Keywords: туризм; реклама; інтернет-послуги; тури; бізнес; ефективність; туристичні підприємства