Колективні та індивідуальні системи заохочень при розробці мотиваційних методів - Побережний, Роман Олегович (ФПП Сегаль І. М., 2009)
Тези доповіді присвячені питанням мотиваційного управління персоналом підприємства в сучасних умовах розвитку підприємництва.

Abstracts motivational speeches devoted to issues of personnel management in today’s enterprise development.
Keywords: стратегічне управління; мотивація; системи заохочення; працівники