Экспериментальное определение дефектов вихретоковым преобразователем с поперечным однородным полем - Авраменко, Александр Анатольевич; Сиренко, Николай Николаевич; Скопенко, В. В. (НТУ "ХПИ", 2009)
У роботі наведено результати експериментальних досліджень з виявлення дефектів при використанні вихорострумового перетворювача з однорідним поперечним полем. Показана можливість визначення глибини і ширини дефекту при сумісному вимірюванні амплітуди і фази вихідного сигналу.

In the work the results of experimental researches on the discovery of defects with the use of eddy current converter with the homogeneous transversal field are represented. Possibility of determination of depth and width of defect at the joint measuring amplitudes and phases of output signal is shown.
Keywords: вихретоковая дефектоскопия; электромагнитные преобразователи; электромагнитное поле; выходной сигнал; контроль дефектов