Інформаційна система управління фінансами на підприємстві - Власова, Галина Іванівна; Опарій, Євгеній Олександрович (НТУ "ХПІ", 2010)
У роботі розглядається важливість правильного вибору і адаптації ефективної інформаційної системи управління фінансами на підприємстві.

In article importance of a correct choice and adaptation of an effective information control system by the finance at the enterprise is considered.
Keywords: інформація управлінська; ресурси матеріальні; сили продуктивні; операція фінансова