Робастное управление трехопорной управляемой платформой - Никитина, Татьяна Борисовна (НТУ "ХПИ", 2007)
Розроблений метод робастного управління трехопорной платформою як тримасовою електромеханічною системою для стабілізації динамічних характеристик системи управління. Приведений приклад динамічних характеристик синтезованої системи управління трехопорной платформою.

This article deals with the mathematical model, robust control, robust observe for three-point guided platform as electrical mechanical systems. There is example of the robust control for three-point guided platform.
Keywords: системы управления; измерительные приборы; следящие приводы; люфты; гидроцилиндры; динамические характеристики