Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Облік і оподаткування діяльності фінансово-кредитних установ" - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (My University, 2023)
Вивчення студентами теоретичних і практичних основ обліку і оподаткування діяльності фінансово-кредитних установ виступає важливим моментом у процесі підготовки бакалаврів. Самостійна робота виступає основним засобом засвоєння матеріалу в поза аудиторний час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Така робота включає самостійне опрацювання студентом отриманих теоретичних знань і практичних навичок під час відвідування лекційних та семінарських занять з метою їх поглиблення та підготовки до складання підсумкових контрольних робіт. Для якісної підготовки в процесі самостійної роботи студенту запропоновано список рекомендованої літератури. Додатково може бути використана спеціальна література, посібники з професійних видань та Інтернет-ресурсу.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; облік; оподаткування; фінансово-кредитні установи; звітність