Мала, В. В.Бєлих, Ірина АнатоліївнаОгурцов, Олександр Миколайович2020-02-242020-02-242019Мала В. В. Удосконалення біотехнології виробництва масла кисло-вершкового / В. В. Мала, І. А. Бєлих, О. М. Огурцов // Біотехнологія: звершення та надії : зб. тез 8-ї Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15 листопада 2019 р. – Київ : НУБіП України, 2019. – С. 54-55.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44559ukпастеризовані вершкизбиваннябіологічне сквашуваннягомоферментативні молочно-кислі бактеріїУдосконалення біотехнології виробництва масла кисло-вершковогоThesis