Використання інтерактивних методів навчання при викладанні правових дисциплін у технічному університеті - Перевалова, Людмила Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглядаються актуальні проблеми застосування інтерактивних методів навчання при викладанні правових дисциплін у технічному університеті. Автор аналізує використання таких інтерактивних методів як проблемні лекції, лекції–презентації, дискусії, ділові ігри та інші, що використовуються викладачами права з метою підвищення інтересу до навчання, активізації самостійної роботи студентів, набуття знань, які необхідні для їх подальшої професійної діяльності.

In the article the issues of the day of the use of interactive methods of teaching are examined in a technical university. An author analyses the use of such interactive methods as problem lectures, lectures-presentations, discussions, business games et al, which are used the teachers of right with the purpose of increase of interest to teaching, activation of independent work activations of students, acquisitions of knowledge, necessary for their further professional activity.
Using interactive methods of studies use for teaching of legal disciplines in a technical university
Keywords: технології педагогічні; інновації; процес навчальний; активність пізнавальна; interactive methods; problem lectures; discussion; business game