Технологія CSS - Марченко, Наталя Андріївна; Малько, Максим Миколайович; Сидоренко, Ганна Юріївна (ТОВ "РІК-У", 2023)
Викладено опис базових понять CSS, механізмів підключення таблиць стилів до html-документів, опис синтаксису та правил форматування різних типів html-елементів та css-селекторів, принципи позиціювання елементів у потоці HTML. Для студентів спеціальностей 124 "Системний аналіз", 186 "Видавництво і поліграфія" з дисциплін "Основи Internet-технологій".
Keywords: навчально-методичний посібник; інформаційні технології; комп'ютерні системи; форматування; селектори тегів; імпорт стилів; статичне позиціювання; псевдокласи; комбінатори; параметри блочних елементів