Ризики на роботі - Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Євроінтеграція України вимагає більш детального вивчення та ідентифікації ризиків на робочих місцях працівників. Розглянуто класифікацію ризиків на роботі та запропоновано заходи щодо їх мінімізації.

The European integration of Ukraine requires a more detailed study and identification of risks at employees' workplaces. The classification of risks at work was considered and measures for their minimization were proposed.
Risks at work
Keywords: робоче середовище; ризики; управління ризиками; класифікація ризиків; безпека працівників; working environment; classification; risks; risk management