Діагностика ефективності використання інструментів цифрового маркетингу для відновлення підприємств у повоєнний період - Ларка, Людмила Сергіївна (Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, 2023)
Обґрунтовано доцільність застосування концепції антикризового маркетингу для планування маркетингової діяльності підприємств у повоєнний період. Визначено переваги застосування цифрового маркетингу у повоєнний період. Систематизовано показники, які потребують діагностування при оцінюванні ефективності використання інструментів цифрового маркетингу у повоєнний період.
Diagnostics of the effectiveness of the use of digital marketing tools for the recovery of enterprises in the post-war period
Keywords: антикризовий маркетинг; стратегічні бізнес-одиниці; цифровий маркетинг; маркетинговий бюджет; споживачі; маркетингова інформація