Особливості комерціалізацій технологій в агропромисловій сфері - Євсєєв, Андрій Сергійович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що комерціалізація технологій в агропромисловій сфері є важливим напрямом розвитку сучасного сільського господарства, що сприяє підвищенню продуктивності, ефективності використання ресурсів та конкурентоспроможності аграрного бізнесу. Попри наявність значних бар'єрів, включаючи фінансові, правові та організаційні труднощі, перспективи розвитку цієї сфери залишаються позитивними. Підтримка з боку держави, розвиток міжнародного співробітництва, залучення інвестицій та використання сучасних цифрових рішень сприятимуть активному впровадженню інновацій у сільськогосподарське виробництво.
Keywords: комерціалізація; інноваційні технології; інтелектуальна власність; впровадження; наука; промислові підприємства