Економічна оцінка бренду в контексті оцінки вартості бізнесу компанії - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Меглій, А. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Дана стаття присвячена аналізу основних методів оцінки вартості бренду. Визначено наскільки точними, об'єктивними і корисними в контексті управління вартістю компанії є найбільш відомі методи оцінки вартості бренду.

This article analyzes the main methods of brand valuation. Determine how correct, objective and useful in the context of value management companies are the most well-known methodology for assessing the value of the brand.
Keywords: методики оцінки бренду; підходи оцінки бренду; маркетингові рішення; діяльність компанії; роялті; дисконтовані майбутні прибутки