Історія створення та досвід роботи Кременчуцької школи електроприводчиків - Родькін, Дмитро Йосипович; Чорний, Олексій Петрович (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті викладається короткий аналітичний матеріал, що стосується самої молодої школи електроприводчиків України в Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського. Показано, що за короткий термін колектив кафедри за рахунок правильної організації навчальної, методичної та наукової роботи досягнув результатів, які поставили Кременчуцьку школу приводчиків в число лідерів в Українській вищій школі.

The article presents a brief analytical material of the Ukraine youngest school elektrodrivers in Kremenchuk Mykhailo Ostrohradskyi National University. It is shown that in the short term the department staff by the correct organization of educational, methodical and scientific work has achieved results that have put Kremenchug school drivers among the leaders in the Ukrainian higher education.
Foundation history and working experience of elektrodrivers Kremenchug school
Keywords: електромеханіка; електропривод; дослідження; конференції; кафедри; енергоспоживання