Джерела фінансового забезпечення підприємств комунальної форми власності - Стригуль, Лариса Станіславівна; Дороманджи, Анастасія Володимирівна; Стригуль, Антон Андрійович (Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського, 2020)
Сучасний стан розвитку суб’єктів господарювання комунальної форми власності України на загальногалузевому рівні супроводжується низкою проблем, які потребують якнайшвидшого їх вирішення. Найбільшої актуальності набувають проблеми зниження активності інвестиційно-інноваційної діяльності, низький рівень застосування більш досконалих форм виробництва й технологій, раціонального та ефективного використання підприємствами інвестицій за пріоритетними напрямками матеріального виробництва й соціальної сфери. Для вирішення цих питань доцільно дослідити передумови активізації інвестиційного процесу, можливість маневрування наявними фінансовими ресурсами шляхом ефективного їх використання підприємством.
Keywords: інвестиційна діяльність; фінансові ресурси; фінансове забезпечення; позикові кошти