Результати експертно-аналітичного оцінювання впливу типового військового об’єкту на стан навколишнього природного середовища - Петрухін, Сергій Юрійович; Пісня, Л. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розроблено декомпозиції завдань оцінювання впливу елементів інфраструктури типового військового об’єкту на стан навколишнього природного середовища, відповідно до вимог чинного законодавства, та оцінювання залежності інтенсивності забруднення компонентів навколишнього природного середовища. Надано результати комплексного експертно-аналітичного оцінювання впливу військового об’єкту на стан навколишнього природного середовища.

Decompositions of the tasks of evaluating the influence of the elements of infrastructure of a typical military object upon the environment, in concordance with legislative requirements, and evaluating the dependence of intensity of environment components pollution have been worked out. The results of complex analytical expert evaluation of a military object influence upon the environment have been produced.
Keywords: процедури експертно-аналітичні; коефіцієнти вагові; інтенсивність забруднення; expert analytical operations; weight indices; military object; environment state