Аналіз процесів утворення плівок на поверхні металевого провідника зі струмом - Сєдова, Олена Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2010)
Проведено аналіз існуючих теорій щодо процесів утворення плівок на поверхні металевих провідників. Показано перспективи розвитку теорії плівок на поверхні контактів електричних апаратів.

The analysis of existing theories of films formation processes on the surface of metal conductors is carried out. Prospects of the theories perfection for electric apparatus are shown.
Analysis of films formation processes on the surface of metal conductor with current
Keywords: електричні апарати; фазові перетворення; електричний опір; температура; electric apparatus; formation processes