Методичні вказівки з англійської мови для самостійної роботи - Левін, Олег Євгенович; Саламатіна, Анна Володимирівна; Чудовська, Тетяна Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
На сучасному етапі розвитку суспільства іноземна мова є незамінною дисципліною для усіх здобувачів вищої світи. Неможливо уявити фахівця будь-якої галузі без знання іноземної мови, зокрема англійської. Дані методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів хімічних спеціальностей. Усі розділи відповідають програмам профільних дисциплін здобувачів вищої освіти. Методичні вказівки складаються з трьох розділів, різноманітними за тематикою. Згідно із системою ЄКТС дві третини навчання припадає на самостійну роботу студентів. Завдання, запропоновані в методичних вказівках допомагають здобувачам освіти розвинути граматичну та лексичну компетенції. Окрім цього тексти та різноманітні вправи до них відповідають потребам здобувачів освіти у покращенні навичок з читання іноземною мовою. Наявність ключів в кінці видання дозволяє самостійно перевірити якість засвоєного матеріалу. Методичні вказівки стануть у пригоді здобувачам освіти, для яких хімічні спеціальності є профільними.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; іноземна мова; англійська мова; вища освіта; хімічні спеціальності