Теоретические аспекты развития персонала - Фрыдынский, Валерий Александрович; Емченко, И. Ю.; Александрова, А. А. (НТУ "ХПИ", 2010)
У дослідженні з’ясовано сутність розвитку персоналу згідно різних наукових підходів. Обґрунтовано економічний зміст професійного навчання як основної складової процесу розвитку персоналу. Проаналізовано та згруповано форми і методи професійного навчання працівників.

The research clarifies the issue of personnel development according to different scientific approaches and proves that the main part of personnel development is the economic definition of vocational training. The forms and methods of vocational training of personnel are analyzed and sorted out.
Keywords: персонал; карьера; развитие; профессиональная деятельность; подготовка