Ефективність функціонування організаційної структури галузі сільськогосподарського машинобудування України у 1980-х роках - Аннєнков, І. О. (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті висвітлюється проблематика ефективності роботи сільгоспмашинобудування України у 80-х роках ХХ ст.

The efficiency of using scientific potential in the field of agricultural machine-building of Ukraine in 1980 th is analysed; the individual reasons that accompany this field to fall into decay are illustrated.
Keywords: сільгоспмашинобудівна галузь; продукція; виробництво; виробничі об’єднаня; ВО; господарська діяльність