Оцінювання комерційної цінності патенту з урахуванням індексу його цитування - Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2018)
При використанні запропонованого методичного підходу в розрахунках бере участь проста (не виважена) кількість цитат, що істотно спрощує розрахунки комерційної цінності патенту, але забезпечує невисокий рівень їх точності. Наведені дані, на думку автора, можуть бути використані при проведенні оціночних розрахунків з урахуванням індексу цитування.
Keywords: продукція інтелектуальна; вартість комерційна; власність інтелектуальна; технології інтелектуально-інноваційні