Корисні копалини Китаю - Білецький, Володимир Стефанович (Східний видавничий дім, 2010)
Економічні успіхи Китаю за останні 10-15 років унікальні. Країна впевнено нарощує економічний потенціал і сьогодні належить до провідних країн-продуцентів світу. У цьому контексті актуальним питанням є огляд і аналіз базисних галузей економіки Китаю. Мета цієї статті – огляд мінеральносировинних ресурсів Китаю.
Keywords: мінерально-сировинні ресурси; хімічні технології; економіка; нафта; природний газ