Аналіз змагальної діяльності кваліфікованих стрибунів у довжину у літній період - Соломко, К. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Дослідження спрямоване на аналіз змагальної діяльності кваліфікованих стрибунів у довжину на основі кінематичних показників. Результат аналізу буде слугувати для визначення коефіцієнту раціональної організації рухів КРОР, що в свою чергу стане вирішальним в підготовці еліти у стрибках у довжину.
Keywords: легкоатлет; стрибки у довжину; кінематичні характеристики; коефіцієнт раціональної організації рухів