Система захисту асинхронних двигунів з регульованою уставкою відключення - Лашко, Юрій Вікторович; Чорний, Олексій Петрович (НТУ "ХПІ", 2005)
Дано обґрунтування необхідності удосконалення пристроїв захисту електродвигунів, які працюють за упереджуючим принципом. Запропоновано захист із регульованою уставкою, оснований на застосуванні енергетичного показника якості перетворення енергії.

Reasons for advancement of electric motor protection equipment based on anticipatoryfunctioning principle are substantiated. Controlled-setting protection based on energy conversion quality index application is introduced.
Protection system for asynchronous motor with controlled cutoff setting
Keywords: системи автоматизованого управління; електропривод; пристрої захисту електродвигунів; перетворення енергії; anticipatory-functioning principle; protection system; AC motor