Chibugo, A.Belinska, A. P.2023-01-222023-01-222022Chibugo A. Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition / A. Chibugo, A. P. Belinska // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 382.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61511enyogurts with vegetable fillersproducts for a healthy dietfermented milk productsfillers from vegetable raw materialstechnology of yogurtbiologically active substancesйогурти з рослинними наповнювачамипродукти для здорового харчуваннякисломолочні продуктинаповнювачі з рослинної сировинитехнологія йогуртубіологічно активні речовиниTechnological features of the yogurts production with vegetable fillers additionThesis