Управління маркетингом інноваційної продукції на засадах життєвого циклу товара - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Розглянуто актуальні проблеми формування потреби в електротехнічних виробах на різні напрямки споживання. Запропоновано алгоритм рішення поставленої задачі з використанням методів кластерного аналізу споживачів. Запропоновано виділення найбільш характерних сегментів ринку із зазначенням ведучої ланки сегмента, яка в основному і формує потребу в електротехнічних виробах.

Actual problems of formation needs of electrical products for various areas of consumption. It proposed allocation of the most characteristic of market segments, indicating the leading segment of the link, which basically forms and the need for electrical products.
Management of marketing innovative products based on the product life cycle
Keywords: потреба; методика; модель; асинхронні двигуни; method; asynchronous motor