Модель процесу управління іміджем ВНЗ - Романовська, Олена Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Стаття присвячена розгляду такої актуальної проблеми як управління іміджем вищого навчального закладу. Запропоновано модель процесу управління іміджем вищого навчального закладу на підставі проектного підходу та надані рекомендації щодо її впровадження.

The article is devoted to the actual problem such as university image management. The model of university image management process which is based on project approach is proposed and the recommendations for its implementation are presented here too.
Model of university image management
Keywords: конкурентоспроможність; вищий навчальний заклад; емоційно-психологічний вплив; competitiveness; higher education establishment; management