Людина як бізнес-фактор в сучасній економічній культурі - Разумовський, С. О. (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті автор на прикладі готельної індустрії розглядає людину як бізнес-фактор сучасної економічної культури, аналізує залежність економічного розвитку, добробуту від майстерності підбору кадрів і якості обслуговування.

In the article the author is considering the man as a business factor of the modern economical culture using the example of hotel industry, he also analyses the dependence of the economical development, well-being on mastery of recruitment and the quality of service.
Keywords: кваліфікований персонал; готельний бізнес; засоби комунікації; ринкові відносини; матеріальні блага