Лідери XXI століття. Погляд у майбутнє - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Містить матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції з актуальних проблем лідерства та розвитку лідерського потенціалу засобами гуманітарних технологій.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; лідерство; лідерський потенціал; педагогічна діяльність; психолого-педагогічні технології; інтерактивне навчання; фізкультурно-спортивна діяльність; молоді викладачі