Контролінг в системі планування діяльності обленерго - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Солодовнікова, Тетяна Володимирівна; Вертій, Н. А. (НТУ "ХПІ", 2014)
Розглянуто сутність та особливості використання контролінгу в системі планування діяльності енергопостачальних підприємств

The essence of controlling the use and features are already planning of power distribution companies
Controlling in the system of planning of oblenergo activity
Keywords: електроенергетика; енергопостачальні підприємства; обленерго; контролінг; оперативний контролінг; стратегічний контролінг; планування; power companies; energy supply company; controlling; operativnіy kontrollng; strategic controlling; planning