Розробка 2D-платформеру для розвитку здібностей дитини з використанням Unity - Сергієнко, І. С.; Лещенко, Ю. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є висвітлення процесу розроблення гри в жанрі 2Dплатформер "Rancho" з використанням інтерактивної платформи Unity. В доповіді представлено гру в жанрі 2D-платформер "Rancho", що була розроблена за допомогою Unity на основі знайомої багатьом батькам карткової гри.
Keywords: інформаційні технології; здоров'я дитини; комп'ютерні ігри; навчальні елементи