Формування та позиціонування креативних інформаційних технологій - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Копиця, Андрій Олегович (Видавець Кошовий Б.-П. О., 2025)
Дослідження показало, що успішне формування та позиціонування креативних інформаційних технологій залежить від кількох ключових факторів, таких як унікальність продукту, відповідність потребам ринку, гнучкість у масштабуванні та інтеграції, а також ефективні маркетингові стратегії. Важливу роль відіграє персоналізація рішень, зручність користування та можливість адаптації технологій до змінних умов. Важливими елементами успішного трансферу є стратегічне партнерство між країнами, ефективна політика захисту інтелектуальної власності та адаптація технологій до конкретних ринкових умов.
Keywords: технології; інновації; креатив; комерціалізація; адаптація; інтелектуальна власність