Лугова, К. В.Масалітіна, Наталія Юріївна2024-01-282024-01-282023Лугова К. В. Удосконалення біотехнології виробництва L-глутамінової кислоти / К. В. Лугова, Н. Ю. Масалітіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 581.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73397ukглутамінова кислотаL-глутаматамінокислотинатрієва сільглутамат натріюпідсилювачі смакуферментаціяL-глутамінова кислотапродуцентибіотехнологіїіммобілізовані клітиништучно коіммобілізовані клітинисинергетичний ефектбілковий гідролізатпшеничний глютенферментативна сировинаУдосконалення біотехнології виробництва L-глутамінової кислотиArticle