Дослідження процесів трансформації бізнесу - Кузьминський, А. М.; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Дослідження процесів трансформації бізнесу дозволяє сформувати ефективні механізми реагування на зміни. Успішна трансформація потребує стратегічного бачення, гнучкості та залучення персоналу. Саме ці чинники формують нову якість сучасного бізнесу.
Keywords: бізнес; трансформації; технології; економіка; розвиток; промислові підприємства