Рекомендації з заходів з охорони праці для спортивних клубів під час пандемії COVID-19 - Ільїнська, Ольга Ігорівна (ФОП Панов А. М., 2020)
Наведені рекомендації щодо заходів з охорони праці для спортивних клубів для запобігання розповсюдженню інфекції під час пандемії COVID-19.

Recommendations on occupational safety measures for sports clubs to prevent the spread of infection during the COVID-19 pandemic are provided.
Recommendations on occupational safety measures for sports clubs during the COVID-19 pandemic
Keywords: безпека праці; спортивний клуб; спорт; інфекція; персонал; labor protection measures