Селективна агрегація тонкодисперсного вугілля у гідротранспортній мережі збагачувальної фабрики - Білецький, Володимир Стефанович; Сургова, Н. В. (Донецький національний технічний університет, 2011)
Досліджено процес селективної масляної агрегації тонкодисперсного вугілля у гідротранспортній мережі вуглезбагачувальної фабрики. Встановлено позитивний вплив на процес агрегації вугілля турбулізації вуглереагентної пульпи в насосі та зоні L = 10D за місцевими опорами.
Keywords: турбулентність; водовугільні пульпи; число Рейнольдса; лабораторні імпелерні мішалки; флокуляція