Вдосконалення типової методики "Загальні вимоги до організацїі та проведення енергетичного аудиту" - Трунова, І. М.; Безсонова, К. Ф. (НТУ "ХПІ", 2012)
Пропонується вдосконалення типової методики «Загальні вимоги до організацїі та проведення енергетичного аудиту» шляхом доповнення типової форми Опитувального листа об’єкта аудиту таблицею «Відомості про технологічне устаткування та агрегати, що використовують електроенергію»

Improvement of the typical method «The general requirements to the organization and realization of power audit» by inclusion in the typical form of the Questionnaire of audit’s object the form of the table «The information about the process equipment and units, which use the electric power» is offered
Іmprovement of the standard method "Тhe general requirements to the organization and realization of power audit"
Keywords: технологічне устаткування; електроенергія; трансформаторна підстанція; компресор; паливо; опитувальний лист