Алгоритмы и методы предварительной обработки физиологических квазипериодических сигналов - Поворознюк, Анатолий Иванович; Миргород, Ю. В. (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті обґрунтована необхідність використання попередньої обробки даних у комп’ютерних діагностичних системах. Проведений огляд та порівняльний аналіз засобів обробки фізіологічних квазіперіодичних сигналів.

In article is proved the necessity of usage of primary data processing for computer diagnostic systems. The comparative analysis of methods for physiological quasi-periodic signals processing is given.
Keywords: электрокардиограмма; конечная импульсная характеристика; ФКС; качество обработки; алгоритм FRF