Сутність здоров'язбережувальної компетентності в системі фізичного виховання технічного закладу вищої освіти - Азаренкова, Любов Леонідівна (Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут", 2024)
У дослідженні розглянуто поняття здоров’язбережувальної компетентності та її значення в системі фізичного виховання у технічному закладі вищої освіти, визначенні основні напрямки розвитку здоров’язбережувальної компетентності в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут».
Keywords: здобувачі вищої освіти; здоров'язбережувальна компетентність; напрямки; система; фізичне виховання