Аналіз тенденцій розвитку організаційної культури на підприємствах машинобудівної галузі України - Назарова, Г. В.; Авакян, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Стаття присвячена дослідженню особливостей організаційної культури промислових підприємств України. Визначаються типи організаційної культури притаманні машинобудівним підприємствам. Досліджуються тенденції, особливості та перспективи розвитку культури у промисловій галузі.

The article is devoted to research of features of organizational culture of industrial enterprises of Ukraine. The types of organizational culture are determined inherent machine-building enterprises. Tendencies, features and perspectives of development of culture, are probed in industrial industry
Keywords: машинобудівні підприємства; типи організаційної культури; фактори впливу; автоматизація виробництва