Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Туристична логістика" - Стригуль, Лариса Станіславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни «Туристична логістика» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа»; 242 «Туризм і рекреація» містять перелік тем та завдань для індивідуальної роботи студентів та список джерел інформації.
Keywords: сфера гостинності; методичні вказівки; індивідуальні завдання; туристична логістика; готельно-ресторанний бізнес; самостійна робота