Стригуль, Лариса Станіславівна2024-09-172024-06Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Туристична логістика" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спец.: 241 "Готельно-ресторанна справа"; 242 "Туризм і рекреація" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 21 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81335Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни «Туристична логістика» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа»; 242 «Туризм і рекреація» містять перелік тем та завдань для індивідуальної роботи студентів та список джерел інформації.ukсфера гостинностіметодичні вказівкиіндивідуальні завданнятуристична логістикаготельно-ресторанний бізнессамостійна роботаМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Туристична логістика"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234