Діджиталізація процесів управління персоналом як складова економічного потенціалу підприємства - Вознюк, Єгор Олегович (Український державний університет науки і технологій, 2025)
У сучасних умовах розвитку цифрових технологій діджиталізація процесів управління персоналом стає важливим фактором підвищення ефективності діяльності підприємства. Дана наукова доповідь розглядає роль цифрових технологій у процесах управління персоналом, їх вплив на економічний потенціал підприємства та конкурентоспроможність..

In the modern conditions of the development of digital technologies, the digitalization of personnel management processes is becoming an important factor in increasing the efficiency of the enterprise. This scientific report considers the role of digital technologies in the processes of personnel management, their impact on the economic potential of the enterprise and competitiveness.
Digitalization of personnel management processes as a component of the economic potential of the enterprise
Keywords: цифрові технології; управління персоналом; економічний потенціал; промислові підприємства; digital technologies; personnel management; economic potential; industrial enterprises