Роль музичної грамотності у підготовці студентів до проведення занять з оздоровчої аеробіки - Синиця, Т. О.; Синиця, С. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження спрямоване на визначенні музичних властивостей, необхідних студентам для проведення занять з оздоровчої аеробіки. У результаті дослідження визначено особливості музичного твору, які потрібно враховувати під час підготовки до заняття: характер, призначення, темп, ритм, а також рівень гучності. Окрім того, наведено варіанти темпів музичного супроводу: повільний, нижче середнього (помірний), середній, вище середнього, високий (швидкий), надвисокий.
Keywords: підготовка; студенти; оздоровча аеробіка; музичний супровід; preparation; students; health aerobics; musical accompaniment